Gand vgs er så heldige at vi har fått lov til å være med på et internasjonalt prosjekt sammen med Jåttå vgs og rådgivere fra Tsjekkia. Fra Gand deltar yrkes- og utdanningsrådgiverne våre, Asbjørg og Vibecke samt minoritetsrådgiver Hilde.

I dag kl. 10:00 hadde Kverneland Bil, Volvo Norge og RBO (opplæringskontoret) avduking av en Volvo XC90 T8 modell (hybrid) som gis til Gand Vgs for undervisning. Her får skolen det nyeste av teknologi i biler, som våre kjøretøyelever kan jobbe med.

Gand videregående skole - en skole med høy trivsel, mangfold og et bredt og variert utdanningstilbud, vil du nå ha anledning til å ta en nærmere titt på!

Tirsdag 24.januar 2023 fra kl. 16.30 til kl. 19.30 er skolen åpen – for alle som er interessert! Vi ønsker likevel spesielt velkommen til foresatte og elever i 10.trinn, og elever i videregående skoler som ønsker å vite mer om vår skole og våre utdanningstilbud.

Er du kreativ? Strukturert? Nysgjerrig? Løsningsorientert? Har du skaperglede?

Interessert i teknologi? Programmering, videoproduksjon, fotografering, grafisk design, lyd..

ONSDAG 18. JANUAR FRA kl. 08.15 – 13.00

Lurer du på om du skal videre på Vg2 Bilfag?
Gand som er den største skolen i Rogaland for bilfag, vil sammen med Rogaland Bilbransjes Opplæringskontor (RBO) i spissen invitere alle TIF-elever og interesserte Elektro-elever til en presentasjonsdag for hva yrkesretningene «Kjøretøy» og «Bilskade/Lakk» på Vg2 kan tilby av utfordringer og muligheter for bilinteresserte skoleungdommer.

Sted: Gand videregående skole, Hoveveien 2-4 Sandnes 

De videregående skolene i området inviterer til utdanningsmesse for alle elever og foresatte på 10.trinn i Sandnes og Gjesdal kommune. Her vil dere få informasjon om de ulike utdanningsprogrammene i videregående skole. 

Fra 07.november 2022 vil Sandnes Parkering drifte parkeringen på skolen. Det vil da bare bli parkering for mopeder og motorsykler med to hjul. Områdene for sykkel og moped/motorsykkelparkering er merket på kart.

Målet med VIS er å legge til rette for å møte skolens framtidige behov ved å: 

  • fornye, forenkle og forbedre arbeidsdagen til elever, lærere og skoleadministrasjonen 
  • legge til rette for kommunikasjon mellom skolen og hjemmet 
  • digitalisere skoleadministrasjon – gi mer elektronisk, automatisert og effektiv arbeidsflyt 
  • gi oversikt over at elevene har fått den opplæringen de har krav på 

Innlogging VIS - Gand vgs

Til toppen