Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Skolens tilbud for skoleåret 2020/21.

Bilde skolens tilbud - Klikk for stort bilde

Det blir noen justeringer av skolens tilbud neste skoleår.

På programområdene for TIP (teknikk og industriell produksjon) Elektro, Helse & oppvekst blir det ingen endringer. På bygg blir det heller ikke store endringer, men vi får en ekstra klasse på VG1 Bygg og anleggsteknikk. Videre reduserer vi tilbudet på 3. påbygg fra fire til tre klasser.

I dag har vi et tilbud som kalles VG1 Service og samferdsel. Dette programområde får nytt navn fra og med neste skoleår og vil nå hete VG1 Salg, service og reiseliv. Her reduseres antall VG1 klasser fra fem til fire.
Så får vi et helt nytt tilbud neste skoleår. VG1 Informasjonsteknologi og medieproduksjon. Her skal vi ha to klasser på VG1.
Vi håper selvsagt på god søknad til alle programområder. Vi har en flott skole og svært dyktige ansatte, så velkommen til å søke våre tilbud innen 01. mars 2020.