Skal du begynne på Gand videregående skole til høsten?

Da har du her muligheten til å skaffe deg et lite forsprang!
Vi inviterer nettopp deg til to dager hvor du kan bli kjent med den nye skolen, treffe andre medelever og hilse på noen ansatte på skolen. Dette er også en fin anledning til at vi kan bli raskere kjent med deg!

Hos oss vil disse dagene bli gjennomført på mandag 9.august og tirsdag 10.august. Vi starter kl. 10.00 – og slutter kl. 14.00. Begge dagene vil skolen servere gratis lunsj!

Vi har to grupper:

• Gruppe 1:   En for minoritetsspråklige elever med kort botid
  • Gruppe 2:   En for elever som av forskjellige grunner vil ha en fordel i å skaffe seg et lite forsprang på andre elever.

Innhold:

I korte trekk vil innholdet disse dagene bestå av et «bli kjent opplegg». Dette gjennom ulike aktiviteter, samtaler, kurs i data og programvare. Hjelp til å søke om stipend og PC.

Påmelding:

Invitasjon får du blant annet av rådgivere på skolen din. Påmelding:

Gruppe 1:   Tina Ihler, mobil: 934 93 695 eller e-post: tina.ihler@skole.rogfk.no

Gruppe 2:   Solveig J. Rangen, mobil: 476 99 347 eller e-post solveig.jatun.rangen@skole.rogfk.no

Du kan også gå inn på: https://rogaland.skoleogarbeidsliv.no/Event.aspx?EvtID=265

og melde deg direkte på her – her er fristen 30.juni!

Vi gleder oss til å treffe deg!