Pådriver for innovasjon i skolen

Gand videregående skole er så heldig å ha Aud Charlotte Ullestad som lærer. Innovasjon i skolen og kompetanse i programmering øker fagforståelsen og gir elevene mulighet til mer kreativ bruk av viktige verktøy.

Utdanningsdirektoratet har i forbindelse med den teknologiske skolesekken en 5 årig satsing på tildeling av midler til utstyr for programmering i skolen. Gand søkte i 2018 og for litt over et år siden fikk skolen tildelt midler.
Kriteriene for tilskuddsordningen var at skolen satset på kompetanseheving i form av etterutdanning og/eller videreutdanning av lærere innen programmering. Videre at skolen viste hvordan utstyret det søktes tilskudd til skulle benyttes i opplæringen og hvordan utstyret ville bidra til at lærerne får tatt i bruk sin programmeringskompetanse i klasserommet.

Programmering i skolen - Klikk for stort bilde Aud Charlotte Ullestad, lærer i matematikk og naturfag på elektro-linjen på Gand viser at programmeringsmidlene har gjort nytte. Hun er nå blitt intervjuet om programmering i skolen av NTNU viderebloggen. Kjekk lesing om en innovativ lærer og en kompetanse skolen er glad for å ha på huset.

Artikkel: https://www.viderebloggen.no/kunnskap-om-programmering-lofter-undervisningen/