Bildag for bilbransjen på GAND VGS

Gand som er den største skolen i Rogaland for bilfag, vil sammen med Rogaland Bilbransjes Opplæringskontor (RBO) i spissen invitere alle TIF-elever og Elektro-elever til en presentasjonsdag for hva yrkesretningene «Kjøretøy» og «Bilskade/Lakk» på Vg2 kan tilby av utfordringer og muligheter for bilinteresserte skoleungdommer.

Her vil store aktører fra lokal bilbransje delta og vise seg frem i skolens flotte bilverksteder. Disse er Bavaria, Tesla, Volvo og Ford Kverneland, som også tar med seg noen av sine beste biler. I tillegg får vi besøk av representant for tunge kjøretøy.

Utvalgte lærlinger vil være ved bilene sine for å snakke om hvordan det er å jobbe med bil. De vil også forklare / fortelle sine egne veier til målet om fagbrev.

Kortprogram:

09.00: DBS auditoriet – presentasjon og informasjon fra bransjen

10.00: Pause

10.30: Verksteder – mingling og aktiviteter i verksted

11.30: Avslutning i verksted / lunsj, mulighet for kjøp i kantina

Gand videregående skole som er den største skolen i Rogaland for bilfag, vil også være tilgjengelig med faglærerne for å presentere programområde og gi informasjon angående innsøking, kryssløp og inntaksnivå.

Med hilsen Gand VGS